Fulham mot Tottenham. Kommer Kane til å score først?

Mandag møtes to London-lag i Premier League. Fulham mot Tottenham. Spissen Harry Kane vil være veldig seriøs i denne kampen.

Han er for tiden nummer to i målene. Tror du denne spissen blir den første som scorer i dag?

Har allerede stemt: 16
Beklager, du kan ikke stemme. Denne kampen er avsluttet.

Mer om kampen:

Med 20 kamper igjen på Premier League-tabellen, avsluttet London-rivalene Fulham og Tottenham Hotspur helgens aksjon på Craven Cottage mandag kveld.

Marco Silvas lag tapte 1-0 for Newcastle United i sitt siste møte, mens gjestene ble overlatt til å beklage individuelle feil i 4-2-tapet mot Manchester City midtuke.

Den tidligere Magpies-spissen Aleksandar Mitrovic var bare 12 meter unna å gjøre en minneverdig retur til St James's Park da Fulham holdt unna Newcastle før en kontroversiell straffe i andre omgang ble tildelt.

Ikke overraskende gikk Mitrovic opp, men serberen tok to komiske berøringer på ballen da han skled og scoret, noe som førte til at innsatsen ble avvist og Marco Silva så Aleksandar Isak komme fra benken for å bringe Newcastle foran i det 89. minutt. forsvant

En topp fem-plassering er fortsatt en sterk mulighet for Fulham på mandag, med Catters på sjuende plass bare to poeng bak Spurs og ett bak Brighton & Hove Albion, som kun kunne uavgjort mot Leicester City på lørdag.

Nederlag i Newcastle avsluttet Cottatters' seiersrekke på fem kamper siden gjenopptagelsen av hjemlig fotball, men Silvas side beviser at de kan utfordre Champions League-rivalene ettersom de ønsker Spurs velkommen til Craven Cottage mindre enn to uker fra nå. slo Chelsea med sin innsats.

Siden 2012 Fulham har ikke klart å vinne tre hjemmekamper i Premier League på rad, men bare Newcastle og Manchester United har slått Catters hjemme denne sesongen, og noen kan til og med vurdere Silvas menns favoritter til mandagens oppgjør.