Liga prvaka - Liverpool protiv Reala

När er det? Hvordan kan du se det? Hva er possible lagoppstillinger? Sve što trebate znati o osmini finala UEFA Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida.

Liverpool i Real Madrid sastaju se u osmini finala UEFA Lige prvaka u utorak, 21. veljače.

Stručni stručnjak
Matthew Howarth, novinar iz Liverpoola
Za razliku u mjesecima. Etter å ha kommet innenre to seire av en historisk firedobling præder periode, sliter Liverpool med å sette sammen noen form for løp i det som så langt har vært en turbulent 2022/23-sesons. Obožavatelji Mens noen možda više vole å se lagets siste møde med Madrid-holderne bak sofaen, kan andre se det som den ideale opportune til å blåse nytt liv i de rødes vaklende campaigns.

Graham Hunter, reporter iz Real Madrida
Vi går iggen. Det extra pikante til disse to gigantene som mögdos ni ganger in denne competitionen i lätt av de siste 42 oen, er at disse competitione includes to av de four siste finalene. Alle som desverer å gönt hvoran de European mesterne har gjort det siden Vinícius Júnior vant titelen i mai i fjor, vil trenge et culturalt perspective: Most dommere vil si at Madrid har bært «så som så», men siden den gang har de lagt til UEFA Super kup i FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo. Vinícius je i dalje važan - poduzimaju se isti koraci da se održi forma Karima Benzeme.

Hva sier trainerne
Jürgen Klopp, trener Liverpoola: "Veterinar sam prosuo protiv Real Madrida i par sistih finalera, ljudi nisu često så te u de to klubene våre har møtt sakke i to-beint uavgjort, så nå kan vi se frem til at dette sker. Reals Europarekorden er den beste som finnes. Vi vet dette. Men vi vet ogga at vår ikke er så ille. På toppen av tette vet vi at vi har Anfield og alle vet hva dette bettir.

Carlo Ancelotti, trener Real Madrida: "To je vrlo zabavna momčad i vrlo tvrda momčad. Dobra je atmosfera na Anfieldu i na Bernabéuu. To je spektakularna momčad."